HONOR MWC 2024. Press Trip

Brif

Globalni tehnološki brend i naš dugogodišnji klijent HONOR predstavio je na MWC sajmu u Barseloni svoje najnovije uređaje i novu strategiju za primenu AI-pojačanog iskustva koje omogućava saradnju između više operativnih sistema. HONOR je najavio globalno lansiranje HONOR Magic6 Pro, kao i svoj najnoviji AIPC, HONOR MagicBook Pro 16. Pred našim PR i produkcijskim timom bila je organizacija press trip-a za predstavnike medija i izabrane KOL koji će prisustvovati zvaničnom HONOR predstavljanju na Mobile World Congress-u (MWC) u Barceloni.

Rešenje

Naš tim je osigurao da istaknuti predstavnici medija i influenseri budu deo ovog nezaboravnog iskustva tokom MWC sajma u Barseloni. Naša uloga bila je da im omogućimo ne samo da budu deo ovog događaja, već i da dublje razumeju i prenesu utiske o svim inovacijama koje su predstavljene na MWC 2024. Naš PR i produkcijski tim bio je zadužen za kompletnu organizaciju putovanja svih predstavnika brenda, medija i saradnika na relaciji Beograd – Barselona, obilazak MWC sajma i prisustvovanje zvaničnim predstavljanjima rešenja brenda HONOR.

Kako bismo upotpunili doživljaj posete Barseloni i čuvenom MWC sajmu, za predstavnike brenda HONOR, predstavnike medija i istaknute influensere organizovali smo zanimljivo veče istraživanja autentičnog života u Barseloni. Svi okupljeni su uživali u večeri gde su imali priliku da otkriju autentične ukuse Španije i Barselone uz spektakl, nastup flamenko izvođača. Svi nezaboravni momenti zabeleženi su naravno novim HONOR pametnim telefonima.