PR MENADžEMENT JE SIGURAN PUT DA POSTANETE BREND O KOJEM SU SVI ČITALI

Odnosi sa relevantnim javnostima utiču na vašu reputaciju na tržištu

Public Relations ili odnosi sa javnošću su oblik komunikacije koji, ako je pažljivo osmišljen i sproveden, može doneti vašem brendu pozitivnu reputaciju na tržištu. Veoma je važno da u toku tog procesa planski i dugoročno ostvarujete kvalitetne odnose sa medijima, tržištem ili zaposlenima.

Kako da znate kada vam je potreban PR?

Svrsishodni odnosi sa relevantnim javnostima mnogo su više od saopštenja za medije. Oni predstavljaju konstantno građenje odnosa sa medijima radi unapređenja reputacije u javnoj sferi, ali i sa potencijalnim kupcima, kao i sa zaposlenima.

Upravljanje odnosima sa javnošću je neophodno ukoliko želite da:

Privučete pažnju na svoje proizvode i usluge

Na tržište pravovremeno i uspšeno plasirate nov proizvod ili uslugu

Stičete ili pojačavate prepoznatljivost vašeg brenda na tržištu

Budete u istaknutoj poziciji u odnosu na konkurenciju

Budete uspešni u organizaciji korporativnih događaja

Našim klijentima nudimo kompletnu uslugu PR menadžmenta koja pokriva sve faze nastupa na tržištu i obuhvata integrisane interne i eksterne korporativne komunikacije.

Izrada
PR stategije

Organizacija PR događaja i putovanja

Kreiranje PR materijala i prevodi

CSR i korporativne komunikacije

Izveštavanje i praćenje medija

Saradnja sa
 medijima

PR projekti na koje smo ponosni

Predstavljamo vam neke od projekata iz oblasti PR-a, event organizacije i kreiranja PR strategija na koje smo naročito ponosni! Tokom godina organizovali smo neke od najvećih i najuspešnijih događaja u industriji, uključujući lansiranje novih proizvoda, događaje za medije i korporativne događaje. Sa našim stručnim PR timom, uvek smo spremni da preuzmemo bilo koji projekat i da ispunimo sve zahteve naših klijenata.

HONOR Sinage Event & HONOR 50 Launch

Kompanija HONOR ostvarila je veliki uspeh u Srbiji u 2021. godini i tim povodom smo za našeg dugogodišnjeg klijenta organizovali spektakularan event. Događaj sa brojnim zvanicama iz industrije i poznatim ličnostima obeležio je početak prodaje novog modela pametnih telefona HONOR 50, ali i instalaciju svetleće HONOR reklame na vrhu zgrade na Trgu Nikole Pašića, kao i vatromet iznenađenja.

Svečano otvaranje BIG Pazova centra

Kompanija BIG CEE otvorila je u martu 2023. godine deseti po redu tržni centar u Srbiji – BIG Pazova! Imali smo tu čast i zadovoljstvo da realizujemo projekat svečanog otvaranja retail parka za delegaciju kompanije BIG CEE, zvanice i posetioce. Uz brojne animatore, izvođače i specijalne goste dočekali smo prve posetioce BIG Pazova centra i uživali u celodnevnoj proslavi.

Predstavljanje brenda TECNO publici u Srbiji i Bugarskoj

Lansiranje brenda pametnih telefona TECNO na dva tržišta kroz PR i digital komunikaciju, uz organizaciju i egzekuciju OOH i BTL kampanja. Publici u Srbiji i Bugarskoj predstavili smo novi tehnološki brend kroz medijske saradnje, kooperacije sa jednim od najpoznatijih influensera u obe države i snažnu brend awareness bilbord i POS promo kampanju.

MOTOROLA Srbija PR Reputation Management

Sa velikim zadovoljstvom se brinemo i radimo na imidžu kompanije Motorola u Srbiji. Velika nam je čast što to sa uspehom činimo već 5 godina i nadamo se da ćemo našim radom, idejama i komunikacijom sa klijentom nastaviti da unapređujemo medijsko prisustvo i pozitivan odnos korisnika prema Motorola proizvodima.

Predstavljanje brenda Keune Srbija

Kompanija Keune predstavila se domaćoj javnosti, medijima i uticajnim predstavnicima beauty industrije sa svojom profesionalnom linijom proizvoda za negu kose. Za Keune Srbija uspostavili smo saradnju sa poznatim influenserima i brojnim lifestyle medijima koji su široj javnosti prestavili novine na našem tržištu.

Predstavljanje HONOR Magic5 Pro u Srbiji

U predivnom ambijentu Mokrin House-a, kompanija HONOR je predstavila HONOR Magic5 Pro. Kako bismo istakli najvažnije karakteristike ovog vodećeg telefona, organizovali smo radionice za novinare, u saradnji sa poznatim fotografima Jovanom Rikalo – fine art fotografkinjom i Markom Risovićem – dokumentarnim fotografom. Novinari su imali priliku da testiraju sve karakteristike koje HONOR Magic5 Pro telefon nudi.

Želite da započnete projekat?

Kontaktirajte nas