Popup Advertising logo

IGRAMO U ISTOM TIMU?

Ako i vas pokreće kreativnost i želja za novim znanjima, možda smo dobar MATCH!

Možemo zajedno da razvijamo vaše potencijale

Kao što nikada ne odbijamo kreativan izazov, nikada ne odbijamo ni mogućnost da proširimo naš tim novim ljudima koji na licu i u srcu nose kreativne ideje, marketinška znanja ili uskospecijalizovane veštine.

Uvek smo otvoreni da upoznamo pre svega vas kao osobe, jer naši uspesi zapravo su uspesi svih ljudi u našem timu. Za nas ste uvek prvo osoba, a tek onda i zaposleni. Želimo da vam pružimo priliku da radite ono što znate i volite, ali i da se usavršavate i usvajate nova znanja.

Mi jesmo mladi (ili bar relativno mladi), ali ujedno smo i veliki ljubitelji ovoga što radimo. Zato nam je važno da naši zaposleni rade posao koji vole: u procesu zaposlenja nije nam važno samo da imate znanje i stručnost, već i ljubav prema onome što radite i jednaku posvećenost kao svi članovi tima.

Osim vaših radnih iskustava, zanimaju nas i vaša interesovanja, želje i planovi, jer želimo da gradimo dugoročan odnos i radimo na projektima koji vas pokreću i inspirišu. Ne želimo da budemo usputna stanica u vašoj karijeri, već mesto na kojem će neki od vas tek prepoznati svoje prave potencijale, neki od vas će dodatno razvijati svoju ekspertizu, ali svako će dobiti priliku da ostvari sebe na najbolji mogući način!

Ako želite da postanete deo našeg tima, čekamo vaše prijave – kliknite na dugme ispod i popunite prijavni formular.

Nakon toga – čujemo se uskoro!

Želite da se pridružite našem timu?

Jedva čekamo da vas upoznamo!