Valoris foto i video produkcija

Brif

U okviru Employer Branding kampanje za Valoris, predložili smo kreiranje serije video materijala koji će dati ključne odgovore na pitanje zašto se zaposliti u Valorisu. Da bismo uspešno odgovorili na to pitanje, sproveli smo mini anketu među populacijom koja je definisana kao ključna ciljna grupa za našeg klijenta. Kako bismo došli do srži problema i pružili odogovore koji će podstaći našu ciljnu grupu da se zainteresuje za zaposlenje u call centru, organizovali smo seriju mini intervjua sa predstavnicima naše ciljne grupe i postavili im pitanja koja gađaju pravo u metu.

Rešenje

Pod sloganom “Hajde da pričamo” zaista smo i pričali sa našim sagovornicima na ključne teme koje se tiču zaposlenja mladih. Sagovornicima smo postavili iskrena pitanja o zaposlenju i njihovim željama, a kroz odgovore smo saznali šta je to što mladi zaista cene prilikom zaposlenja i gde ne žele da prave kompromise. Kroz razgovor sa potencijalnim kandidatima za zaposlenje u kompaniji Valoris, kao i onima koji se već bave ovim poslom, dotakli smo se tema koje će na najbolji način dočarati koje su to vrednosti za koje se kompanija zalaže i koji su to benefiti koje kompanija nudi svojim zaposlenima.

Rezultat

Serija sa više od 20 video intervjua kreirana je za potrebe promocije komapnije Valoris na društvenim mrežama. Kratka i dinamična forma doprinela je većoj gledanosti, a pravi izbor tema doprineo je povećanju interakcije sa pratiocima. Finalni rezultat celokupne kampanje bilo je popunjavanje svih otvorenih pozicija koje je kompanija nudila za vreme trajanja EB kampanje.