TECNO x Belgrade Fashion Week

Brif

Naš klijent kompanija TECNO Mobile bio je sponzor ovogodišnjeg Belgrade Fashion Week-a. Pedeset i drugi po redu, Belgrade Fashion Week, održan je u Beogradu od 2. do 8. novembra 2023, a TECNO je po prvi put podržao ovu manifestaciju koja predstavlja duh Beograda, i stavlja ga u isti rang sa svetskim metropolama modne scene. Pred nama je bio zadatak da u potpunosti ispratimo i organizujemo prisustvo našeg klijenta na ovom prestižnom događaju.

Rešenje

Tokom trajanja BFW, posetioci su mogli da vide i najnoviji Phantom V Flip model, najnoviji premijum model pametnog telefona na preklop koji briše granice između sveta vrhunske tehnologije i visoke mode. Ovaj smartfon postavio je nove standarde kada je u pitanju spoj najnaprednije tehnologije i vrhunske modne estetike uz moćan sistem kamera i jedinstveni kružni spoljni ekran.

Kako bismo predstavili ovaj spoj mode i tehnologije, kompanija TECNO podržala je BACK TO THE 80’s, tematsku reviju koja je obeležila ovogodišnje izdanje Belgrade Fashion Week-a. Na njoj se predstavilo više od 25 poznatih domaćih dizajnera koji su inspiraciju pronašli u muzici, modi i filmovima iz osamdesetih godina.

Rezultat

Saradnja između brenda TECNO i Belgrade Fashion Week-a, na najbolji mogući način premošćuje postojeći jaz i stvara jaku vezu između tehnologije i mode. Preko inovativnog koncepta dizajna i tehnologije, TECNO pomera granice umetničkog izraza, stvarajući pametne telefone koji nisu samo tehnološki napredni već i vizuelno zadivljujući.

Kroz sponzorstvo i pojavljivanje na ovom događaju, vođena vizijom brenda „Stop At Nothing“, čuveni proizvođač telefona nastavlja svoju globalnu misiju pružanja podrške umetnicima da definišu svoj jedinstveni modni i životni stil, baš kao što to čine TECNO telefoni.