Svečano otvaranje BIG Kragujevac

Brif

U oktobru 2023. godine, kompanija BIG CEE otvorila je novi retail park u okviru BIG FASHION Kragujevac tržnog centra. Pred nama je bio projekat svečanog otvaranja BIG Kragujevac parka za sve zvanice i prve kupce. U projekat je bio uključen naš produkcijiski tim koji se pobrinuo za najsitnije detalje od nastupa animatora i izvođača, do poklona za sve prisutne. Među izazovima našao se i spektakularni vatromet koji je bio spektakl večeri.

Rešenje

Projekat otvaranja novog BIG Kragujevac parka predstavlja sveobuhvatno iskustvo koje smo pažljivo osmislili kako bismo pružili nezaboravan doživljaj posetiocima svih uzrasta. Naš projektni tim, s posebnim fokusom na najmlađe, angažovao je vrhunske animatore koji su svojom kreativnošću i energijom osigurali neumornu zabavu tokom čitavog događaja.

Nismo štedeli truda ni pri izboru izvođača koji su se smenjivali tokom dana, pružajući posetiocima raznoliku i dinamičnu atmosferu. Svi prisutni su imali priliku da dobiju brojne poklone, dodatno podstičući atmosferu radosti i uzbuđenja.

Veče otvaranja kulminiralo je spektakularnim vatrenim šouom, nakon čega je usledio i vrhunac večeri – spektakularni vatromet, čime smo stvorili nezaboravan trenutak za sve prisutne.

Naša agencija je sa pažnjom vodila i produkciju foto i video materijala, zabeležavajući svaki dragocen trenutak tokom otvaranja. Time smo stvorili trajne uspomene i materijal za promociju, naglašavajući jedinstvenost novog tržnog centra.