Organizacija događaja – Hot Spot eCommerce Awards

Brif

Hot Spot eCommerce Awards je centralni e-commerce događaj u zemlji u organizaciji eCommerce Asocijacije Srbije. Događaj treću godinu za redom okuplja eminentne eksperte iz različitih sektora digitalnog ekosistema, koji su svojim radom i zalaganjem postigli izuzetne rezultate. Na bazi glasova stručnog žirija i publike, Hot Spot eCommerce Awards nagrađuje najbolje u više od 20 različitih kategorija koje čine ceo ecom ekosistem. Naša agencija bila je zadužena za kompletnu organizaciju događaja u hotelu Metropol.

Rešenje

Pred produkcijskim timom bio je izazov organizacije već tradicionalnog najznačajnijeg e-commerce događaja u Hotelu Metropol. Naša agencija je bila glavna snaga iza kulisa, brižno vodeći svaki korak u organizaciji ovog spektakularnog događaja. Od početne ideje do finalnog izvođenja, posvetili smo se stvaranju nezaboravnog iskustva za sve učesnike, istovremeno ističući vrhunske dostignuća u domenu e-trgovine.

Dodela e-commerce nagrada nije bila samo prilika da se proslave lideri u digitalnoj trgovini, već i da se istaknu najnoviji trendovi, inovativni pristupi i izvanredni rezultati koji su oblikovali ovu industriju. Kroz besprekornu produkciju, naš tim je osigurao da svaki trenutak ovog događaja bude zabeležen i prenesen sa istinskim sjajem i profesionalizmom.