Organizacija događaja – HONOR MAGIC SPRING

Brif

Povodom zvaničnog predstavljanja novog HONOR flegšip pametnog telefona serije Magic, za predstavnike Field Service Management-a partnera brenda HONOR, organizovali smo jedinstveni događaj u NAVAK centru. Pred nama je bio zadatak organizacije i realizacije događaja za 150 FSM zvanica, kao i zvaničnog informativnog predstavljanja HONOR Magic6 Pro modela od strane HONOR predstavnika.

Rešenje

Za ovu priliku opredelili smo se ciljno za jedinstveni koncept događaja kroz koji ćemo objediniti i predstaviti saradnju brenda HONOR i brenda Porsche u vidu zvaničnih HONOR Magic Porsche Design modela pametnih telefona. Zvaničnoj prezentaciji prisustvovalo je 150 FSM zvanica, a za sve goste organizovali smo i nekoliko iznenađenja. Interaktivnost događaja bila je apsolutni prioritet i kako bismo sve prisutne dodatno motivisali, organizovali smo kviz i takmičarski deo gde su se prisutni takmičili u igri brzine refleksa.

Pobednici su osvojili nagradnu Porsche vožnju na NAVAK stazi sa Andrejem Kulundžićem. Pored glavne nagrade, podelili smo i utešne nagrade u vidu najnovijih HONOR uređaja, mobilnih telefona, pametnih satova i tableta. Nakon zvaničnog dela prezentacije, za sve prisutne je organizovan neformalni prijem uz nastup DJ i posluženje.