Amazfit pametni satovi dizajn i animacija

Brif

Amazfit pametni satovi i fitness narukvice predstavljaju budućnost pametnih nosivih uređaja. Brend od skoro dostupan na domaćem tržištu trudi se da spaja modu i inovativnu tehnologiju, kako bi omogućili korisnicima da pametni nosivi uređaji postanu i deo ličnog stila, povezujući svaki aspekt života korisnika. Od prvog Amazfit proizvoda do današnjeg asortimana pametnih satova, brend konstantno radi na spajanju hardverske tehnologije i inovativnog dizajna proizvoda. Naš zadatak je bio da prikažemo novu seriju pametnih uređaja koji će se uklopiti u svačiji životni stil.

Rešenje

Za Amazfit brend kreirali smo seriju vizuelnih rešenja i animacija za kampanju promocije nove serije pametnih satova. Elegancija i moderan izgled kojom odišu novi uređaji preneti su i na vizuelni identitet, predstavljen na društvenim mrežama.

Ovaj projekat stvoren je kako biste osetili moć unapređenja vaših svakodnevnih aktivnosti i sportskih performansi uz nove Amazfit pametne satove. Fotografije prikazuje proizvode Amazfit brenda u svom punom sjaju, ističući njihov elegantan dizajn, visokokvalitetne materijale i izvanredne funkcije. Animacije daju dodatni sloj dinamičnosti, prikazujući kako se pametni satovi i sportske narukvice savršeno uklapaju u svaku situaciju – od jutarnje trke, preko poslovnih sastanaka, pa sve do opuštenih trenutaka s porodicom i prijateljima.

Rezultat

Kroz ovaj projekat, uspeli smo da prenesemo ideju da Amazfit pametni satovi i sportske narukvice nisu samo gedžeti, već pravi alati koji pomažu da postanete najbolja verzija sebe.