HONOR Band 6 Influence kampanja

Brif

U okviru kampanje lansiranja novog pametnog nosivog uređaja HONOR Band 6, imali smo cilj da ispromovišemo i zalaganje za aktivnim načinom života pod sloganom A Big Difference. Kampanja je imala za cilj da dosegne do što većeg broja korisnika koji će biti inspirisani da načine prvi korak ka nekim zdravijim odlukama i naprave prvu veliku promenu u svom svakodnevnom životu. U svetu užurbanosti i digitalizacije, naše zdravlje i fizička aktivnost postaju još važniji. Upravo zato, sa ponosom smo predstavili novi HONOR Band 6 – pametni sat koji će vas podstaći da svakog dana prelazite granice i otkrijete novu dimenziju aktivnog života.

Naš zadatak je bio da kreiramo kampanju koja će inspirisati korisnike da nam se pridruže u stvaranju nekih novih i zdravijih navika.

Rešenje

Pod sloganom Move better organizovali smo HONOR izazov u saradnji sa poznatim influenserima u cilju promovisanja novog HONOR Band 6 pametnog sata i zalaganja za zdrav način života.

Uzbudljiva kampanja HONOR izazova donosi jedinstvenu priliku da se naši omiljeni influenseri suoče s izazovom – preći 10.000 koraka svakog dana tokom nedelju dana. Njihova energija i entuzijazam privukli su pažnju hiljada pratilaca, inspirišući ih da se priključe izazovu i unaprede svoj životni stil.

Svaki influenser je kroz svoj jedinstveni stil i ličnost, delio svoj put ka cilju. Kroz aplikaciju koja je povezana s pametnim telefonom, pratili smo svaki korak influensera i izazove koje su međusobno postavljali jedni drugima. Prikazivali su statistiku svoje dnevne aktivnosti, ali i broj koraka koji su prešli zajedno, stvarajući osećaj zajedništva i timskog duha.

Rezultat

Kampanja “10.000 koraka” postala je ne samo promocija novog HONOR pametnog sata, već i pokret koji je inspirisao mnoge da svakodnevno prelaze granice, osvajaju nove izazove i prave pozitivne promene u svom životu.