HONOR Grafiti radionica

Brif

Povodom lansiranja novog pametnog telefona brenda HONOR, pred nama je bio zadatak da osmislimo i realizujemo interaktivnu radionicu koja će okupiti influensere i saradnike i kroz koju će svi prisutni imati priliku, ne samo da upoznaju mogućnosti i specifikacije novog pametnog telefona HONOR 90, već i da se dobro zabave. Neophodan uslov za realizaciju jedne interaktivne radionice jeste odabir prave teme, lokacije i izbora zvanica.

Rešenje

Inspirisani sloganom kampanje za HONOR 90, Share Your Vibe i ciljnom grupom mladih urbanih zaljubljenika u digitalnu fotografiju kreirali smo interaktivnu radionicu. Kako bismo učesnicima radionice pružili mogućnost da prikažu svoj vibe, opredelili smo se za kreativnu grafiti radionicu koju će održati jedna od naših najpoznatijih grafiti umetnica Jana Danilović. Za potrebe radionice, Jana je pripremila kratko predavanje na temu izražavanja kroz grafite, kao i uvodnu reč o tehnikama crtanja sprejevima posebno izabranim za ovu priliku. Radionici su prisustvovali brojni influenseri koji su imali priliku da se na licu mesta isprobaju u tehnici iscrtavanja grafita i kroz ilustracije predstave svoj lični vibe.

Rezultat

Radionica je rezultovala izvanrednim brojkama na društvenim mrežama budući da su svi učesnici radionice kreirali sadržaj kako bi prikazali utiske sa Grafiti radionice. Kreirani sadržaj izazvao je veliko interesovanje za novi HONOR 90 čime smo još jednom dokazali uspešnost pažljivo kreirane influence saradnje kroz spoj IT-a i lifestyle sadržaja.