HONOR Band 6 foto produkcija

Brif

Kompanija HONOR lansirala je novi pametni uređaj HONOR Band 6 koji je nastao kao spoj pametnog sata i fitnes narukvice. Praktičan, elegantan i nadasve funkcionalan pametni uređaj spojio je ono najbolje što pametni satovi i fitnes narukvice nude – elegantan dizajn, hardverska rešenja i besprekornu funkcionalnost. Sve ono što je potrebno prosečnom korisniku koji želi pametni nosivi uređaj na koji se može osloniti u različitim svakodnevnim situacijama.

Naš zadatak je bio da prikažemo sve prednosti i dizajn novog HONOR Band 6 pametnog sata kroz seriju fotografija inspirisanih aktivnim životom.

Rešenje

Inspiracija za photo shooting za novi HONOR Band 6 pametni sat bilo je leto u gradu i slogan “A Big Difference”. Kampanja za promociju novog pametnog sata bazirala se na zalaganju za velike promene koje će korisnici primeniti u svakodnevnom životu upravo zahvaljujući svom novom pametnom uređaju. Dualnost ovog uređaja koja se ogleda u neverovatnoj funkcionalnosti pametnog sata i privlačnom dizajnu koji je na prvi pogled kupio srca velikog broja korisnika, bila je inspiracija za ovaj photo shooting.

Kroz seriju fotografija na nekoliko lokacija u gradu prikazali smo novi HONOR Band 6 u svom svojem sjaju – kao neprikosnoveni fitness uređaj koji vam pomaže da uvedete neke nove kvalitetne navike u svoj život, ali i must-have modni detalj koji će se uklopiti u svaki outfit.

Rezultat

Sa ponosom možemo reći da je ovo jedna od najuspešnijih promo kampanja za brend HONOR koja je rezultirala neverovatnom popularnošću HONOR Band 6 pametnog sata među korisnicima.