Forma Ideale video produkcija

Brif

Kompanija Forma Ideale, naš dugogodišnji klijent, poverio nam je kreiranje stop-motion serije vizuelnih rešenja kojima bi na zvaničnim kanalima na društvenim mrežama predstavili neke od novih artikala u ponudi, kao i funkcionalnost i praktičnost komadnog nameštaja. Naš zadatak je bio da kroz pažljivo osmišljena kreativna rešenja prikažemo dinamiku životnog prostora oplemenjenog Forma Ideale nameštajem.

Rešenje

Naš kreativni tim u saradnji sa produkcijskim timom osmislio je za ovu priliku seriju stop-motion videa koji će pratiocima prikazati autentični Forma Ideale stil i dočarati funkcionalnost komadnog nameštaja. Posebna pažnja posvećena je detaljima koji će uneti dinamiku i pokret u stop-motion animaciju. Kako bi nastao jedan savršen stop-motion video, neophodno je bilo detaljno planiranje od odabira pravih artikala do najsitnijih detalja u vidu dekoracije.

Rezultat

Kreirali smo seriju od 10 stop-motion videa za komadni nameštaj za dnevnu sobu u vidu polica i klub stočića. Dinamika koju prenose ovi promo materijali dočarali su pratiocima na društvenim mrežama sve mogućnosti kako se Forma Ideale savršeno uklapa u svaki životni ili radni prostor.