Xiaomi Store kreativa i produkcija

Brif

Xiaomi Store Srbija poverio nam je produkciju sadržaja za zvanične kanale na društvenim mrežama i web sajt, produkciju materijala za radnje u vidu plakata, lifleta, OOH pripreme. Naša misija je jasna – preneti stručnost i viziju ovog brenda kroz kreativne i originalne vizuale koji prate striktne brand guidelines, ali istovremeno nose poseban detalj koji oduševljava verne korisnike ovog brenda.

Rešenje

Svaki vizual koji kreiramo nosi DNK ovog brenda – od prepoznatljivih boja i fontova, pa sve do ikoničnih simbola. Naša kreativnost i stručnost nalaze se u tome da integrišemo ovaj temelj u svaki sadržaj na način koji je inovativan i originalan, ostavljajući pečat prepoznatljivosti.

Na društvenim mrežama, naši vizuali postaju ambasadori brenda. Kroz osmišljene postove, grafičke vizuale i animacije, prenosimo vrednosti, rešenja i prednosti koje IT klijent donosi u digitalnom svetu. Vizuali su pažljivo prilagođeni svakoj platformi kako bi se postigla maksimalna vidljivost i interakcija s publikom. Naša sloboda da adaptiramo i dodamo poseban detalj postaje ključni faktor. S osećajem inovacije i radoznalosti, dodajemo “wow” faktor koji iznenađuje i intrigira.

Rezultat

Svaki vizual je pažljivo osmišljen kako bi izazvao osećaj povezanosti s publikom i probudio njihovu radoznalost za dalje istraživanje.