Dizajn za HONOR x National Geographic Srbija

Brif

Povodom izlaska 200. broja časopisa National Geographic Srbija, brend HONOR se udružio sa fotografom NG-a u kreiranju neverovatnih fotografija Botaničke bašte Jevremovac. Zahvaljujući neverovatnom sistemu kamera flagship pametnog telefona HONOR Magic5 Pro, Marko Risović, dokumentarni fotograf i stalni saradnik National Geographic Srbija, zabeležio je deo zadivljujuće botaničke zbirke. Naš zadatak je bio da fotografije nastale tokom posete Botaničkoj bašti pretočimo u vizuale za društvene mreže koje će obeležiti ovu saradnju.

Rešenje

Kako bismo prikazali pun potencijal sistema kamera, kreirali smo seriju vizuelnih rešenja koja će inkorporirati zaštitni znak National Geographic-a u vizuelni prikaz karakterističan za brend HONOR. Tako je nastao Digitalni herbarijum koji će verno preneti pratiocima na društvenim mrežama uspešnost ove saradnje.

Rezultat

Veliko interesovanje pratilaca za ovaj projekat ogledalo se u povećanoj interakciji na zvaničim kanalima na društvenim mrežama. Potvrda da smo kreirali vizuelna rešenja koja će biti zapamćena su i pohvale koje smo dobili od HONOR-a i National Geographic Srbija.