HONOR Magic5 serija foto i video produkcija

Brif

Brend HONOR lansirao je novu Magic 5 seriju pametnih telefona sa 2 predstavnika HONOR Magic5 Lite i neprikosnovenim flagship telefonom HONOR Magic5 Pro. Magic 5 serija donela je 2 nova vrhunska pametna telefona na domaće tržište koji su se istakli ne samo svojim vrhunskim performansama, već i elegantnim i moćnim dizajnom po kojem su uređaji brenda HONOR postali prepoznatljivi. Naš zadatak je bio da kreiramo seriju fotografija koje će predstaviti nove uređaje putem kanala na društvenim mrežama.

Rešenje

Malo magije nije na odmet zato smo s oduševljenjem dočekali ovu priliku da oslobodimo pun potencijal naše magije koja nastaje na svakom photo shooting-u i kreiramo seriju neverovatnih fotografija koje će ispratiti lansiranje HONOR Magic 5 serije pametnih telefona. Pod sloganom Unleash the Power of Magic, nova serija HONOR pametnih telefona inspirisala nas je svojim prefinjenim dizajnom da kreiramo magične fotografije na nekoliko lokacija u gradu. Kroz objektiv našeg fotografa i art direkciju kreativnog tima, predstavili smo izuzetne uređaje, magičnog dizajna i moćnih performansi.

Od planiranja, izrade mood board-a, odabrira lokacija i propsa za fotografisanje, naš kreativni tim vodio se ciljem da potencijalnim korisnicima prikaže ono najbolje što ova serija pametnih telefona nudi.

Rezultat

Inspirisani letom, begom od vrućine i užarenog asfalta, kreirali smo seriju fotografija za HONOR Magic5 Lite u toplim tonovima i sa dominantnom zelenom bojom. Naše fotografije upotpunile su sadržaj na društvenim mrežama, a našle su se i na stranicama nekih od najčitanijih IT i lifestyle medija u zemlji.