Forma Ideale kreativa i produkcija

Brif

Kompanija Forma Ideale danas ima vodeću poziciju u Srbiji, sa salonima u 35 gradova, a plasman asortimana Forma Ideale je ostvaren u približno 80 zemalja Evrope, Azije, Afrike i Latinske Amerike. Naš dugogodišnji klijent poverio nam je kreiranje vizuelnih rešenja za društvenu mrežu Instagram. Pred nama je zadatak da kreiramo inspirativna i verodostojna kreativna rešenja koja će u punom sjaju dočarati širinu asortimana, ali i informisati i edukovati pratioce kroz seriju korisnih saveta na temu uređenja enterijera.

Rešenje

Kroz jedinstveno osmišljene vizuale, oživljavamo prepoznatljive komade nameštaja na način koji inspiriše publiku da mašta o novim prostorima i svežim dekorativnim rešenjima. Naš kreativni tim je pažljivo integrisao brendovski stil i viziju u svako kreativno rešenje.

Svaka animacija otkriva transformaciju prostora i način na koji nameštaj donosi novu dimenziju svakodnevnog života. Interaktivni elementi u animacijama oživljavaju inspiraciju i čine svaku objavu na društvenim mrežama posebnim iskustvom.

Naši sadržaji postali su prozor u svet kvaliteta i kreativnosti Forma Ideale nameštaja. Pažljivo odabrane boje, osvetljenje i detalji donose autentičnost i unikatnost u svaki sadržaj.

Rezultat

Kreirajući vizuelna rešenja povezali smo brend s ljubiteljima lepog dizajna i osvajamo srca onih koji teže udobnosti u svom domu. Naši vizualni elementi postali su most koji povezuje inspiraciju i želje publike s kvalitetom koji Forma Ideale brend nudi.