Edukativni projekat OhrabreNA by Lenovo

Brif

Lenovo kao društveno odgovorna kompanija, pruža podršku kategorijama kojima je potrebno osnaživanje – ovog puta to su bile preduzetnice. Za kompaniju Lenovo učestvovali smo u kreiranju i realizaciji edukativnog programa „OhrabreNA” koji je bio namenjen vlasnicama malih biznisa, koje žele da istraže načine za unapređenje svog posla i steknu znanje neophodno za digitalnu promociju i plasman svojih proizvoda ili usluga.

Rešenje

Za potrebe projekta naš digitalni tim kreirao je celokupan vizuelni nastup od logotipa do mini web sajta. Pored promocije putem digitalnih kanala, projekat je bio promovisan i na nekim od najslušanijih radio stanica u Srbiji kako bismo dostigli širi auditorijum i proširili vest o mogućnosti učestvovanja na Lenovo edukativnom projektu i među manjim urbanim i ruralnim sredinama. Cilj projekata je da upravo priliku pruži preduzetnicama iz manjih sredina.

Kroz seriju interaktivnih radionica, webinara i mentorskih konsultacija, preduzetnice su dobile priliku da otkriju tajne i strategije uspešne promocije na društvenim mrežama. Kreativnost i stručnost mentora doneli su svetle primere i realne studije slučaja koje su služile kao inspiracija.

Jedinstveno okruženje omogućilo je preduzetnicama da razmene iskustva, razviju nova partnerstva i stvore jaču mrežu povezanosti. Ispričane su priče o hrabrim i uspešnim preduzetnicama koje su koračale sličnim putem i ostvarile nezaboravne rezultate.

Ključna tema kampanje bila je kako otkriti svoj glas na društvenim mrežama, gde su preduzetnice učile kako da istaknu svoju jedinstvenost i autentičnost u digitalnom svetu.

Rezultat

Dvadeset učesnica iz cele Srbije okupile su se sa predstavnicima komapnije LENOVO i svojom moderatorkom Aleksandrom Petrovski na završnom događaju u Beogradu kada su sve učesnice imale priliku da se i lično upoznaju, predstave svoje biznise ali i napredak zahvaljujući učestvovanju u projektu OhrabreNA.

Uz kompaniju LENOVO nastavljamo putem pozitivnih promena, pružajući podršku ženama preduzetnicama kako bi postale istaknute ličnosti u digitalnom dobu. Misija projekta OhrabreNa ostaje ista – omogućiti ženama da ostvare svoje snove i doprinesu napretku društva i zajednice.