BIG CEE video produkcija

Brif

Kako bismo na što autentičniji način prikazali širinu ponude BIG tržnih centara, pred nama je zadatak produkcije video sadržaja za društvene mreže Facebook i Instagram. Naš video i produkcijski tim igra ključnu ulogu u predstavljanju raznolikosti sadržaja kroz autentičan video prikaz.

Rešenje

Naša misija je preneti jedinstvenu energiju i raznolikost svakog BIG tržnog centra kroz vizuelnu priču koja inspiriše i oduševljava. Kreiramo kratke, dinamične video sadržaje prilagođene društvenim mrežama, s fokusom na prikazivanju širine ponude, atmosfere i posebnih trenutaka.

Video sadržaji su više od klasičnog predstavljanja tržnog centra – mi šoping u BIG tržnom centru postavljamo kao iskustvo koje je vredno doživeti. Svaki kadar prikazuje puls tržnog centra, prenoseći šarenilo boja, zvukova i osmeha koji definišu svakodnevno iskustvo posetilaca.

Kroz raznolikost likova i situacija, stvaramo autentične priče koje ciljaju na različite interesne grupe. Naš fokus je na kreiranju sadržaja koji ne samo da informiše, već i podstiče emocije i izaziva želju za posetom BIG tržnim centrima.

Kvalitet naših video materijala ne čini samo snimanje, već i kreativni proces video montaže. Naša postprodukcija pruža dodatnu magiju, stvarajući videe koje efikasno komuniciraju suštinske vrednosti svakog BIG tržnog centra. Kroz ovaj projekat, naš video tim omogućava publici da vizualno zaroni u svet BIG tržnih centara i otkrije sve što oni imaju da ponude.