BIG CEE Social Media menadžment za 9 centara u Srbiji i Crnoj Gori

Brief

Kompanija BIG CEE poverila nam je Social Media Management za svih 9 tržnih centara u Srbiji i Crnoj Gori. Naš digital tim zadužen je za kompletan menadžment društvenih mreža Facebook i Instagram, kreiranje sadržaja, kao i svakodnevno plaćeno oglašavanje na društvenim mrežama.

Rešenje

Svakodnevno kreiramo zanimljiv, relevantan sadržaj prilagođen svakom tržnom centru, ističući posebnosti i događaje. Strategija oglašavanja je ciljana i angažujuća, prilagođena svakom tržištu kako bismo privukli i zadržali pažnju ciljne publike. Praćenje trendova, analiza angažmana i brza reakcija na povratne informacije su ključni za postizanje uspeha. Prisutnost na društvenim mrežama nije samo o promociji, već i o izgradnji zajednice. Kroz interakciju, potičemo dijalog i gradimo lojalnost posetilaca tržnih centara i pratilaca na društvenim mrežama. Rezultat je ne samo povećanje vidljivosti tržnih centara, već i jačanje njihove digitalne reputacije. Predanost, kreativnost i analitički pristup čine nas ključnim partnerom u ostvarivanju dugoročnog uspeha na digitalnom tržištu. 

Predanost informisanju pratilaca o aktuelnoj ponudi tržnih centara je ključna. Redovno delimo informacije o popustima, promocijama i novim brendovima, čime pružamo vrednost našoj online zajednici. Posebna pažnja posvećena je i promovisanju spektakularnih događanja, uključujući koncerte poznatih muzičkih zvezda, interaktivne radionice za decu, umetničke izložbe i druge kulturne manifestacije. Naš cilj je stvaranje uzbuđenja i anticipacije među pratiocima na društvenim mrežama, čineći ih deo inspirativnog života BIG tržnih centara. 

Foto i video tim dodaje dodatnu dimenziju našoj strategiji, kreirajući vizuelno atraktivan sadržaj koji efikasno komunicira atmosferu i prednosti svakog BIG tržnog centra. Kroz pažljivo planiranje, snimanje i montažu, a video materijali ne samo da privlače pažnju, već i produbljuju vezu između pratilaca na mrežama i tržnih centara. Ovaj sveobuhvatni pristup kombinuje informaciju, zabavu i estetiku kako bismo izgradili snažnu digitalnu prisutnost i ostvarili održivu povezanost sa zajednicom.