Babylon Park Beograd foto i video produkcija

Brif

Babylon Park Beograd je deo poznatog izraelskog lanca zabavnih parkova koji je dostupan i u Srbiji od 2020. godine u okviru BIG Fashion & Mall parka u Beogradu. Babylon zabavni park u Beogradu je najveći zabavni park u zatvorenom, namenjen posetiocima svih uzrasta. Park je tematski podeljen i čine ga Babylon Kids – prostor namenjen za zabavu najmlađih, Babylon Jump – trampoline, Babylon rođendaonica – izdvojene prostorije za proslavu rođendana, kao i centralni deo zabavnog parka sa avanturističkim vožnjama, mini kuglanom, video i arkadnim igricama. Među atrakcijama nalazi se i jedini roller coaster u zatvorenom u Srbiji, autodrom sa autićima na sudaranje, vrteške, VR video igrice i mnoštvo arkadnih igrica za svačiji ukus.

Za našeg dugogodišnjeg klijenta, zadatak je bio da ispričamo priču o zabavnom parku i prepoznatljivim maskotama sa likovima živopisnih vanzemaljaca, kao i da kreiramo sadržaj u skladu sa različitim ciljnim grupama i biznis planovima klijenta.

Rešenje

Kako bismo unapredili i kreirali sadržaj blizak različitim ciljnim grupama, obogatili nastup na društvenim mrežama i istakli sve vrednosti i prednosti koje Babylon Park nudi, uveli smo redovno fotografisanje i snimanje u zabavnom parku.

Zahvaljujući autentičnim fotografijama i video snimcima u mogućnosti smo da prenesemo emociju i prikažemo jedinstvenu ponudu koju naš klijent može da ponudi svojim gostima. Sa ponosom možemo reći da smo kreirali neke od najuzbudljivijih video materijala koji će pratiocima na društvenim mrežama verno dočarati adrenalinske vožnje i bogatstvo zabavnog sadržaja u Babylon Parku. Najslađu ponudu i najukusnije poslastice Ovo&Neta kafića u okviru zabavnog parka Babylon Park prikazali smo serijom foto i video sadržaja koji su izmamili osmehe na licima svih pratilaca na društvenim mrežama. Kako bismo sadržaj dodatno učinili autentičnim i privlačnim, naročito mlađoj publici, uloge vodiča kroz magični svet zabave imali su naši glavni likovi – maskote Ovo i Neta vanzemaljaca, čije bi pojavljivanje u zabavnom parku izazvalo neverovatno interesovanje.

Tokom projekata kreiranja foto i video sadržaja za Babylon Park Beograd, pažljivo smo planirali svaki photo shooting uz izradu moodboard-a, predstavljanje ideje i plana snimanja, odabir odgovarajućih rekvizita.

Rezultat

Kreiranjem autentičnog foto i video sadržaja koji je dočarao ponudu i uslugu koju Babylon Park nudi svim svojim posetiocima, postigli smo značajne rezultate na društvenim mrežama kroz širenje svesti o brendu. Najveći doprinos ogledao se u značajnom rastu interakcije između ciljnih grupa i zabavog parka putem kanala na društvenim mrežama.