Babylon Park Beograd TVC

Brif

Poznati izraelski lanac zabavnih parkova, Babylon Park otvorio je jedan od najvećih zabavnih parkova u zatvorenom u Srbiji za koji smo kreirali integrisanu marketinšku kampanju sa ciljem izgradnje brenda. Kreiranje sadržaja za društvene mreže, foto i video produkcija, snimanje TVC i plasiranje na nekim od najgledanijih dečijih TV kanala u zemlji, organizacija offline i online aktivacija, influenser kampanje, OOH kampanje, saradnje sa influenserima, samo su neke od aktivnosti koje amo realizovali u prethodnom periodu.

Jedan od najizazovnijih projekata bio je upravo snimanje TVC i ad bumper oglasa, koji su kroz živopisne kadrove prikazali bogatstvo sadržaja i raznolikost koju Babylon Park nudi svojim posetiocima.

Rešenje

Kroz kratke forme i dinamične prikaze želeli smo da prikažemo jedinstveni sadržaj Babylon Parka za celu porodicu – od rolerkoster vožnji, do uživanja u ukusnim poslasticama. Kroz reklame, muzika i naracija podstiču uzbuđenje i dočaravaju duh zabavnog parka. Naš digitalni tim i produkcija pristupili su ovom projektu studiozno posvećujući pažnju svakom detalju – od pisanja scenarija, kreiranja storyboard-a, odabira modela, nabavke propsa, organizacije ekipe snimatelja i postprodukcije.

Rezultat

TV reklama postala je pozivnica za sve ljubitelje zabave i avanture. Babylon Park postaje prepoznatljiv široj publici a broj posetilaca se vidno povećava iz dana u dan. Zabavni park postaje destinacija koja je više od mesta – to je jedinstveno iskustvo za celu porodicu.